Avoimet työpaikat

Olisiko sinusta agentiksi?

Haemme henkilöä alla oleviin tehtäviin

AgentIT Finland Oy on vuonna 2004 perustettu, voimakkaasti kasvava, järjestelmäintegraatioihin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Vahvuuksiamme ovat hyvät asiakassuhteet, kokemukset vaativista asiakasprojekteista, vahva osaaminen ja tekijöiden pitkä kokemus EDI-/EAI-alueelta. Tuloksellisen liiketoimintamme kasvu ja osaava henkilöstö takaavat erinomaiset asetelmat hyvän kilpailuasemamme lujittamiselle. Asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret yritykset eri toimialoilla Suomessa sekä kansainvälisesti.

Haemme nyt kokenutta Myyntijohtajaa tai myyntipäällikköä, sekä koulutettavaksi Integraatioasiantuntijaa.

Myyntijohtaja/myyntipäällikkö

Myyntijohtaja vastaa kotimaan myynnistä ja markkinoinnista sekä koordinoi yrityksen myynnin&markkinoinnin kehittämistä.  Myyntijohtaja on johtoryhmän jäsenenä ja siten mukana liiketoiminnan kehittämisessä.  Myyntijohtajalla tulee olla kokemusta aktiivisesta myyntityöstä sekä asiakassuhteiden hoitamisesta.  Tehtävässä vaaditaan matkustusvalmiutta kotimaassa ja mahdollisesti ulkomailla sekä sujuvaa suullista ja kirjallista kielitaitoa suomeksi ja englanniksi.

AgentIT:ssa tiimityöskentely on keskeinen voimavara ja siksi myyntijohtajalta edellytetään oikeaa asennetta sekä avoimuutta toimia yhteistyössä asiantuntijoiden keskuudessa. Rohkeus tuoda esiin omia ajatuksia ja pitää myös huumorintajua yllä on hyväksi tiimityöskentelyssä.

Agentit tarjoaa

 • Mahdollisuuden olla mukana tukemassa asiakkaiden liiketoimintaa ja laatimassa näistä menestystarinoita
 • Mukavat ja osaavat työkaverit
 • Kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset henkilökuntaedut
 • Hyvän ja mielekkään tehtävän, jossa on sopivasti haastetta ja paljon mahdollisuuksia
 • Mahdollisuuden avainhenkilöksi ja osakkaaksi

Hakijalta edellytämme

 • Kokemusta ja ymmärrystä B2B-myynnistä sekä asiakassuhteiden hoidosta
 • Kykyä innostaa ja toimia sen mukaan esimerkkinä muille
 • Näkemystä ja kykyä kehittää liiketoimintaa strategisella sekä operatiivisella tasolla
 • Kyky ja halu tiiviiseen tiimityöskentelyyn

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen rekry@agentit.fi –osoitteeseen.

Integraatioasiantuntija

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme ohjelmoijaa/integraatioasiantuntijaa. Työnkuvaan kuuluu integraatioratkaisujen ohjelmointi yritysten väliseen sähköiseen viestintään. Halutessasi voit osallistua myös ratkaisujen suunnitteluun.

Tulemme kouluttamaan valitsemamme henkilön käyttämillemme teknologioille. Osaaminen jostain ohjelmointikielistä kuten Java, C++, C# tai PHP on eduksi tehtävään oppimisessa.

Hakemallamme henkilöllä on myös jonkin verran tietokantaosaamista ja perusosaaminen Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmistä. Hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Valittava henkilö tulee työskentelemään asiakasrajapinnassa, joten hänellä tulee olla myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvät tiimityötaidot.

Henkilön tavoitteena on kehittää omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan ohjelmoijana ja hän on työotteeltaan aktiivinen ja halukas oppimaan uusia asioita tekniikka- ja liiketoimintaprosesseista. Eduksi katsomme kokemuksen dokumentinhallinnasta, käyttöliittymäohjelmoinnista tai suurten yritysten toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tehtävä sopii henkilölle, joka haluaa työskennellä monipuolisten tehtävien parissa osana kasvavaa yritystä. Valittavalla henkilöllä on mahdollisuus kehittyä tehtävässä, ja kokemuksen karttuessa hänellä tulee halutessaan olemaan mahdollisuus ottaa kokonaisvastuuta eri asiakasprojekteista.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.  Haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin ollaan yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Agentit tarjoaa

 • pitkäaikaisen työsuhteen
 • mukavan työyhteisön
 • kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset henkilökuntaedut

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen rekry@agentit.fi –osoitteeseen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tero Nummijärvi (040- 561 0120), tero.nummijarvi@agentit.fi tai Ari Pulkkinen (040-500 5067)

Ota yhteyttä
close slider