Palvelumme

Palvelumme ovat huippuluokkaa

AgentIT tarjoaa laadukkaita palveluja yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat kehittää tietojärjestelmäympäristöjä riippumattoman asiantuntijan avustamana.

Konsultointi - integraatioratkaisujen elinkaaren hallinta

Auditointi, suunnittelu ja määrittely

Kokeneet konsulttimme auttavat kaikissa integraatioihin liittyvissä suunnittelu ja määrittelytöissä. Konsultoimme niin yksittäisissä integraatiototeutuksissa kuin palvelualustakokonaisuuksissa. Myöskään projektipäällikkönä toimiminen ei ole meille vierasta.

Voimme toimia kiinteänä osana organisaatiotasi tai selkeästi ulkoisena resurssina. Valinta on sinun.

Nykytilan auditointi auttaa asiakasta selvittämään mm. tietoturvariskit, ympäristön toimintavarmuuden, liiketoiminnan edellyttämät vaatimukset ja niistä syntyvät mahdolliset kipupisteet. Auditoinnin lopputuloksena on asiakkaan integraatioympäristön kokonaiskuva, suositeltavat toimenpide-ehdotukset sekä ympäristön vertailu muihin vastaaviin.

Mikäli suunnittelet integraatioratkaisun vaihtoa, kokeneina kumppaneina autamme oikean ratkaisun löytämisessä sekä kilpailuttamisessa.

Teknologiat ja käyttöönotot

Parhaat integraatioratkaisut ja toteutukset

Asennamme ja määrittelemme palvelualustasi sekä yksittäiset integraatiot. Emme ole sitoutuneet mihinkään yhteen tuotteeseen vaan järjestelmä valitaan tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Järjestelmiä joiden kanssa työskentelemme säännöllisesti ovat: Generix TradeXpress, Axway B2Bi & XIB, NextGen(Mirth) Connect, Intersystems Ensemble, WSO2 jne..

Lue asiakasprojektista

Jatkuvat palvelut - tuki ja ylläpito

Luotettavaa ja pitkäjänteistä yhteistyötä

Otamme tarvittaessa kokonaisvastuun integraatio­ympäristöstä. Järjestelmän päivitykset, resurssien valvonta, integraatioiden valvonta, tuotanto deployt, jne. Voimme tarjota jopa 24/7 toisen asteen tuen.

Teknisten tehtävien lisäksi olemme mielellämme mukana suunnittelemassa pitkän tähtäimen strategiaa yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lue asiakasprojektista

Truugo

Työkalu sanomien testaukseen

Kehittynyt online testaustyökalu XML, EDIFACT ja flat file sanomille. Validoi kerralla sekä sanoman rakenne että sisältö. Saat välittömän ja selkeän testiraportin omalla kielelläsi. Rekistöröityminen on kaiken lisäksi ilmaista!

Truugosta löydät myös maailmanlaajuisesti tunnetun helppokäyttöisen EDIFACT-kirjaston. Kirjasto on vapaasti käytössäsi.

Tutustu Truugoon EDIFACT-kirjasto

Verkkosovellukset

Liiketoimintasi tueksi

Suunnittelemme ja toteutamme liiketoimintaasi tukevat verkkosovellukset käyttäen viimeisimpiä tekniikoita ja frameworkeja. PHP, Java, Javascript, MySql, jne. ovat työkaluja useimmissa toteutuksissa.

Zend ja Code Igniter ovat esimerkkejä käyttämistämme frameworkeista. Näiden käyttämisellä varmistemme toteutusten laadun ja koodin uudelleenkäytettävyyden.

Tutustu asiakasprojektiin

Integraatio Framework

Varmistaa projektisi laadun

Olemme kehittäneet projektimallin erityisesti integraatioprojektien tarpeisiin. Integraatio Framework määrittelee käytännöt, roolit, dokumentit jne. joiden avulla varmistetaan projektin onnistunut ja tehokas läpivienti.

Malli sopii niin uusiin toteutuksiin kuin migraatioprojekteihin.

Teemme ideoistasi raudanlujaa todellisuutta

Portfoliomme

Esimerkillisiä asiakasprojektejamme

Monipuolisista asiakastoteutuksista poimittuja muutamia käytännön esimerkkejä - kannattaa tutustua

Elintarvikevalmistajan integraatioalusta

TradeXpress järjestelmän kehitys ja ylläpito.

Lääketukkurin integraatio­kokonaisuus

Integraatioiden elämänkaaren hallintaa.

Kerromme mielellämme lisää

… palveluistamme.

Ota yhteyttä
close slider