Tekijät

Meidäntiimi

Henkilöt Agentit:n takana

AgentIT:n avainhenkilöiden yhteinen kokemus integraatioliiketoiminnasta on omaa luokkaansa. Osa henkilöistämme on ollut mukana perustamassa ensimmäisiä suomalaisia sanomanvälitysoperaattoreita.

Tero Nummijärvi

Toimitusjohtaja

Tero on työskennellyt erilaisten integraatioteknologioiden kanssa jo 80-luvulta lähtien. Tällä hetkellä asiantuntemus kiteytyy tehtäviin monimutkaisten integraatioprojektien johtamisessa, suunnittelussa ja konsultoinnissa. Mutta kun tarve tulee, myös moni ohjelmointikieli taipuu.

Ari Pulkkinen

Hallituksen puheenjohtaja

Arilla on yli 25 vuoden kokemus sanomanvälitysliiketoiminnasta. Parhaillaan Ari toimii AgentIT:n markkinointijohtajana ja hän on toiminut kaikissa kuviteltavissa olevisa tehtävissä integraatioprojekteissa. Tämän myötä hänellä on syvä osaaminen kaikkiin projektien osa-alueisiin.

Toni Salminen

Kehityspäällikkö

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus EDI- ja XML-projekteista niin kosulttina, suunnittelijana kuin toteuttajanakin useilla eri tuotteilla. Erityisosaamiseen kuuluu myös migraatioprojektien suunnittelu ja toteutus. Erityinen lempilapsi on verkkosovellusten suunnittelu ja toteutus.

Ota yhteyttä
close slider